Mediagalerijen

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wilson Woods

Wilson Woods is een Belgische webshop die recent werd opgericht door een jong gedreven duo, broer en zus. De drijvende kracht achter dit concept is een gedeelde passie voor Scandinavische interieurs. Schoon in zijn eenvoud, warm in zijn karakter. Voor de collectie richt het duo zich op de bewonderaars en liefhebbers van Scandinavische meubelen en design, die op zoek zijn naar een uniek meubelstuk om hun interieur te vervolmaken. 

Wilson Woods biedt een collectie meubelen aan die jouw interieur een speelse, warme en stijlvolle uitstraling geeft. Daarvoor werkt zij vaak met uitsluitend eikenhout en worden zachte kleurtinten gecombineerd en uitgebalanceerd, om tot een luchtig meubel te komen.

Willem Nelen heeft reeds jarenlang ervaring in de houtbusiness, interieurvormgeving en maatwerk zijn voor hem zeer vertrouwd. Hij zorgt voor het design en de uitvoering van de collectie. Met zijn vakkennis en verfijnd oog voor detail bewaakt hij een hoge afwerkingsgraad om stuk voor stuk degelijke, kwalitatieve meubelstukken af te werken. Voor de social media en de logistieke uitwerking zorgt Hanne, de vrouwelijke sidekick van het verhaal.  

Wilson Woods werkt met een aantal unieke designs, maar als je een bepaald item nog een specifieke touch wilt geven is in overleg zelfs maatwerk mogelijk.